Més motor

El quart títol, al punt de caramel

Motor. Laia Sanz guanya la primera carrera de l'enduro de Valònia i avui podria deixar el campionat del món vist per a sentència. Josep Garcia s'imposa en la copa del món de joves

Laia Sanz (KTM) no va deixar escapar cap de les vuit especials del dia en el seu camí cap a la victòria en la primera jornada de l'enduro de Valònia, la penúltima cita del mundial. La pilot de Corbera de Llobregat va avantatjar d'un minut llarg l'anglesa Jane Daniels, que ara –amb l'absència per lesió de Jessica Gardiner– és segona a la taula. La reina de l'enduro femení suma cinc triomfs en cinc carreres, i avui podria deixar vist per a sentència el seu quart títol mundial consecutiu de l'especialitat. “Tenia ganes de fer-ho bé i he acabat prou satisfeta, tot i que en alguns moments ho podria haver fet millor”, va dir, en al·lusió a la caiguda sense conseqüències que va patir en el pròleg.

En la categoria E2, Jaume Betriu (Husqvarna) va sumar el tercer quart lloc seguit i empata amb Larrieu (Sherco) –tercer– en el quart lloc de la taula. Per la seva banda, Oriol Mena (Beta) va ser sisè. En la categoria júnior, Kírian Mirabet (KTM) va acabar setè, mentre que en la copa del món de joves va guanyar Josep Garcia (Husqvarna). El pilot de Súria reprèn així la seva ratxa inicial de victòries i retalla distàncies amb el líder, Persson (Yamaha).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)