Motociclisme

Matx nul en una última volta plena d'errors

GP de l'Aragó de motociclisme.Moto 3. Amb Bastianini a terra, Kent perd l'oportunitat de sentenciar el títol

Danny Kent serà campió però ahir hauria pogut sentenciar el títol. Va caure a tres revolts del final, quan el seu únic rival, Enea Bastianini, ja no estava en cursa perquè un quilòmetre abans també s'havia equivocat tocant Brad Binder. Tots dos van anar a terra, en una acció en què l'italià va entregar el títol al líder, però l'anglès no va saber recollir el regal. Matx nul, però amb 55 punts d'avantatge (haurien pogut ser 71) i quatre curses per al final, Kent sap que el títol no li prendran. Si de cas, el perdrà ell. Miguel Oliveira, el pilot més consistent del cap de setmana, va guanyar amb autoritat a davant de Jorge Navarro (primer podi) i Romano Fenati. Isaac Viñales, sempre fora dels 20 primers, va posar fi al turment de Motorland amb una caiguda amb Darryn Binder (volta 12).