Fórmula 1

Excel·lent, també en sostenibilitat

Motor. El Circuit de Barcelona-Catalunya rep la màxima acreditació mediambiental de l'Institut de la FIA

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat guardonat amb el nivell d'excel·lència per l'Institut de la FIA, la secció de l'organisme rector de l'automobilisme que promou la millora de la seguretat i la sostenibilitat en les curses. La instal·lació vallesana és el primer circuit de fórmula 1 que rep la màxima acreditació mediambiental de l'institut. L'altre circuit que ha estat distingit és Mugello, que acull el mundial de Moto GP, i també els ral·lis de Suècia i Austràlia, i l'equip McLaren-Honda de F-1.

Per merèixer aquesta distinció, el Circuit va ser auditat per la FIA en tots els seus procediments i credencials. El reconeixement és el premi a un compromís que ve de lluny, atès que el 2008 la pista de Montmeló ja va rebre la seva primera certificació de qualitat ISO.

A parer de Vicenç Aguilera, el president del Circuit, el guardó “és el resultat de la feina persistent” per fer-ne “una de les pistes més sostenibles del món”. Per la seva banda, Garry Connelly, vicepresident de l'institut, destaca “el compromís al més alt nivell” del Circuit “amb les operacions mediambientals sostenibles”. El Circuit seguirà “esmerçant esforços” per tal de mantenir aquest compromís, confirma Aguilera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)