Motociclisme

motociclisme

gran premi de frança de moto gp / le mans

“Les últimes deu voltes se m'han fet molt llargues”

Jorge Lorenzo Yamaha

Jorge Lorenzo estava eufòric. “Aquesta cursa pot ser molt important. Sabia que podia guanyar però si Marc Márquez hagués fet segon només li hauria retallat cinc punts. En canvi, surto líder en una cursa que en les últimes deu voltes se m'ha fet molt llarga.He mantingut el ritme i la concentració, sense cap relaxament, i quan Dovizioso i Márquez han caigut he pogut anar més tranquil”, explicava el mallorquí.

Per Lorenzo, la clau és el ritme: “Amb el dipòsit ple he tingut algun ensurt però la clau ha estat mantenir el ritme en la segona meitat de cursa, mentre que els altres han empitjorat el seu. Tenia set segons però no l'he volgut abaixar per no perdre la concentració.”

“Márquez ja té l'error que tenim els altres. Això ens fa ser líders i demostra la gran competitivitat de Yamaha en l'inici del mundial. Tenim una moto més estable que l'Honda però Márquez havia compensat pilotant molt bé. Era una llàstima estar lluny, però ara comencem de zero.”

Des de divendres volia una moto molt estable però fins avui no l'he tingut. He avançat ràpid i he pogut anar al meu ritme
Maverick Viñales
Era més ràpid que Dovi i Marc. Quan els he passat, Jorge era lluny i tenia més ritme, avui era més fort
Valentino Rossi
Pedrosa és molt fort en els finals i quan ja em tenia he pensat: «Ara que no m'agafi». Però jo també veia Rossi
Maverick Viñales
El resultat no és l'esperat. Ja sabem que la cursa de Moto 2 ens passa factura perquè hi ha menys tracció
Pol Espargaró
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)