Més motor

Xavi Pinsach es desvincula de Targobank

Motor. FIM CEV. Primer podi de la temporada per a Albert Arenas (Moto 3)

Xavi Pinsach no va disputar les curses del FIM CEV d'ahir al circuit de Barcelona-Catalunya perquè ha rescindit el contracte que tenia amb l'equip Targobank. La desvinculació ha estat de mutu acord i la raó és que el pilot de Porqueres havia anat perdent la confiança en l'equip davant els canvis successius del personal tècnic assignat a la seva moto. Pinsach va demanar a ETG Racing –el seu equip de l'any passat, que també el representa– si era possible tornar a treballar amb el personal tècnic de l'any passat, i es reincorporarà al campionat d'Espanya en la categoria Superstock 600 –de la qual és campió– amb la mateixa Kawasaki.

Albert Arenas (Mahindra) va arrodonir el millor cap de setmana de l'any amb un tercer lloc i un cinquè en les curses de Moto 3. Amb el ritme propi del mundial i alguna millora mecànica, el pilot de Girona va fer el primer podi de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)