Ral·lis

Ogier torna a la seva posició natural a Alemanya

Ral·lis. El pilot de Volkswagen domina la segona etapa de la novena cita del WRC

La igualtat al capdavant del ral·li d'Alemanya entre els pilots de Volkswagen Sébastien Ogier i Andreas Mikkelsen es va desfer com un terrós de sucre durant la segona etapa de la novena prova del mundial, que s'acaba avui. Tot just tres dècimes els separaven després de vuit trams disputats, però el tricampió francès va esgarrapar més de tretze segons al seu company noruec en cadascuna de les dues passades pel tram de Panzerplatte, de 40,8 km, per acabar la jornada amb més de mig minut d'avantatge. En la lluita pel tercer lloc, Sordo (Hyundai) va superar el seu company Neuville en l'últim tram del dia, i tots dos empaiten el segon lloc de Mikkelsen.

L'etapa es va veure marcada per l'accident de Stéphane Lefebvre i Gabin Moreau (Citroën) en el primer pas per Panzerplatte, quan eren sisens. Se'ls va haver d'evacuar a l'hospital, conscients però amb diverses fractures.

Ral·li d'Alemanya. 2a etapa
1r Ogier-Ingrassia (VW)
2h25:10.5
2n Mikkelsen-Jaeger (VW)
a 33.4
3r Sordo-Martí (Hyundai)
a 37.0
4t Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 37.4
5è Paddon-Kennard (Hyundai)
a 3:33.9
6è Ostberg-Floene (Ford)
a 4:06.4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)