3a divisió FEF

La tàctica i el mur visitant no deixen brillar el derbi

Poc futbol. El Martinenc va arrencar un empat al Sardenya amb més de 1.600 espectadors per veure un partit que feia 21 anys que no es jugava

martinenc0


europa0


S'esperava amb ganes el duel entre l'Europa i el Martinenc com s'espera qualsevol derbi que fa gairebé 21 anys que no es juga. I l'ambient va ser digne d'un partit així. Sobre el rectangle de joc, però, el partit no va ser per tirar coets. L'Europa va tenir majoritàriament el control d'un enfrontament molt tàctic i estratègic, sobretot en una segona meitat, que es va fer molt llarga als del Guinardó. Però tot i així el conjunt de Dólera no va saber superar l'excel·lent estructura defensiva del Martinenc, que va aconseguir mantenir la porteria a zero per segon cop aquesta temporada. De fet, les millors ocasions escapulades arribarien només a través de jugades a pilota aturada.

En la primera meitat, força igualada, gairebé no es van veure ocasions, mentre que després de la represa el Martinenc va fer un pas enrere i el partit es va convertir en un atac constant del conjunt local. Però només Guzmán i Javi Lara en dos xuts llunyans van fer intervenir un Carulla molt segur durant tot el partit, mentre que en dues faltes laterals, Alberto i Ignacio van enviar la seva rematada de cap al travesser (63' i 66').

En l'últim quart d'hora, els del Guinardó es van poder espolsar una mica el domini de sobre i fins i tot Elhadji hauria pogut marcar en el minut 79. L'empat final deixa més contents els del Guinardó que no pas els de la Vila de Gràcia.

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre; Putxi, Javi Lara, Guzmán (Padilla, 82'); Rovira (Camacho, 82'), Ignacio (Nils, 68'), Javi Sánchez. MARTINENC: Carulla; Àlex, Diego, Sergio Alburquerque, Acosta; Alberto Garcia, Céspedes (Pau López, 64'); Eric (Cristian Mulero, 80'), Velillas, David Serrano (Roger, 90'); Elhadji. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Als locals Guzman, Alberto; als visitants Eric, Àlex, Diego, Alburquerque, Alberto Garcia i Acosta. PÚBLIC: Uns 1.650 espectadors al Sardenya, una quarantena del Martinenc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)