3a divisió FEF

De tot menys punteria

Derbi sense gols. L'Europa i el Sant Andreu empaten a zero en un partit emocionant en què els visitants, que van acabar dominant, es van veure frenats per la falta d'encert i per tres pals

Set anys esperant-lo i el derbi no va decebre. Va haver-hi de tot, tret d'un guanyador. És impossible que algú s'adjudiqui un partit si no és capaç de marcar.
I ahir la batalla va acabar 0-0. De manera un pèl injusta, això sí, perquè el Sant Andreu, més ambiciós, sobretot en el segon temps, va fer mèrits per aconseguir alguna cosa més. La falta d'encert i els pals, però, van impedir als de Manolo Márquez aconseguir el botí complet contra un Europa que va tenir poc la pilota i va patir. Va ser, això sí, un equip rigorós i també va disposar d'ocasions per imposar-se.

En el primer temps, amb els dos equips frescos, és quan va haver-hi més oportunitats. Va ser un bon intercanvi de cops. Els quadribarrats, per exemple, van enviar la pilota a la fusta en dues ocasions: un xut de Jorge Muñoz (10') i una rematada de cap de Noguera (16'). També va topar amb el pal una canonada de l'ariet local Abel Rita (13'). Després de l'arrencada fulgurant el partit va calmar-se i, tot i que es van continuar succeint les ocasions, ningú va aconseguir imposar la seva llei abans del descans.

Control sense concreció

Si en el primer temps va haver-hi equilibri, en el segon el Sant Andreu va ser el dominador clar. Els de Manolo Márquez van acaparar la possessió i les millors ocasions, però un cop més van pecar d'inconcrets. Així, van faltar mil·límetres per obrir la llauna. Qui ho va tenir més bé va ser Yagüe, que va veure com el seu xut s'estavellava al pal (60'). L'Europa, per la seva part, tenia fogonades ofensives i en una d'aquestes, en el darrer instant, va estar a punt de decantar la balança al seu favor. Alex Cano, però, va topar amb un inspiradíssim Manu i el marcador ja no es va alterar.

ELS VESTIDORS

EUROPA: Gianni; Dot, Cano, David López, Rubi; Guzmán (Padilla, 54'), Uri, Fran Bea; Pedro Bilbao (Alberto, 67'), Abel Rita i Montoro (Poves, 76'). SANT ANDREU: Manu; Aitor Torres, Manu Viale (Melo, 46'), Noguera, Payán; Jorge Muñoz, Dani Guerro; Yagüe (Brian Canalejo, 78'), Xavi Jiménez (Hugo, 85'), Pluvins; i Kevin Gissi. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Dot, Uri i Montoro; i als visitants Aitor Torres, Jorge i Hugo. T.V.: Cap. PÚBLIC: 2.450 espectadors.

SANT ANDREU 0

El resultat ha estat just contra un gran Sant Andreu. Hem jugat a fogonades, sense continuïtat
Albert Poch
entrenador de l'europa
S'ha de veure el got mig ple. Hem estat més a prop de guanyar el partit que de perdre'l
Manolo Márquez
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)