Olimpisme

El sorteig posa un full de ruta exigent a Marcel Granollers en dobles mixtes i masculins

El sorteig per definir els encreuaments del torneig de tenis dels Jocs Olímpics s’ha celebrat aquest dijous i ha deixat més d’una sorpresa. La competició, que es durà a terme a les instal·lacions de Roland Garros, compta amb la participació del català Marcel Granollers, número 1 del rànquing ATP de dobles i que juga dobles mixtes masculins amb l’asturià Pablo Carreño i dobles mixtes femenins amb la valenciana Sara Sorribes.

En el quadre masculí el destí l’ha dut a enfrontar-se a la dupla formada pels italians Simone Bolelli i Andrea Vavassori, que són caps de sèrie i 10è i 9è en el rànquing de dobles de l’ATP, respectivament. La primera ronda es disputarà el 2 d’agost. En el quadre mixt, la parella dels països catalans s’haurà d’enfrontar als australians Mathew Ebden i Ellen Perez, segons caps de sèrie. Ebden és tercer en el rànquing ATP de dobles.

D’altra banda, també ha generat expectació la dupla masculina formada per Rafael Nadal i Carlos Alcaraz. Ambdós també tindran un debut exigent contra els argentins Máximo González i Andrés Molteni. La parella de dobles mixta femenina formada per Sara Sorribes i Cristina Bucsa debutarà contra les italianes Lucia Bronzetti i Elisabetta Cocciaretto.

Pel que fa a la competició individual, Sara Sorribes no ha tingut sort i s’estrenarà amb la número 9 del món, la txeca Barbora Krejcikova, vigent campiona de Wimbledon. Cristina Bucsa ho farà amb la croata Petra Martic.

Els encreuaments individuals masculins situen Carlos Alcaraz com un dels candidats a obtenir medalla. És segon cap de sèrie després de la retirada de Jannik Sinner i debutarà contra el libanès Hady Habib.

Qui no ha tingut tanta sort és Rafael Nadal, que debuta contra l’hongarès Marton Fucsovics però, en cas de passar de ronda, es toparia amb el serbi Novak Djokovic. L’altre mallorquí, Jaume Munar, debutarà contra el número 3 mundial, Alexander Zverev i finalment Pedro Martínez s’enfrontarà a l’italià Andrea Vavassori.

La competició començarà el 27 de juliol i s’allargarà fins al 4 d’agost. Els primers en debutar seran els atletes en categories individuals. Les finals es jugaran el 3 i 4 d’agost. Les pistes seran totes de terra batuda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)