Opinió

En ple mundial de Rússia

Els millors 32 equips del planeta ja han arribat a l’equador de la copa del món de Rússia. A partir d’aquí, en quedaran 18 que jugaran els vuitens de final. Hem estat veient tres partits cada dia i el que apuntàvem en el darrer article sembla que s’està complint. La por de quedar eliminat en la primera fase ha pesat molt. Esquemes defensius majoritàriament acumulant molts homes a darrere de la pilota, robatori d’aquesta i ràpids contraatacs, a banda de la dificultat de desempallegar-se dels rivals, sobretot els defenses.

Una de les alternatives que han fructificat en gols ha estat entrar per les bandes, arribar a la línia de fons per posar pilota rasa perquè sigui rematada pel davanter. Xuts des de la mitja distància entre la línia defensiva i els pivots també han permès veure alguns grans gols, com els de Coutinho, Modric i no diguem el de Toni Kross en l’última jugada del partit contra Suècia.

Veure l’alegria del veterà capità de Panamà i sobretot dels seus seguidors en marcar l’únic gol contra Anglaterra (6-1) no té preu. L’estratègia, com apuntàvem, té el seu pes en or. Bons llançadors en córners, freekicks i rematadors han aconseguit guanyar partits. Errades monumentals de porters i ocasions claríssimes errades d’atacants, tampoc en falten. Com a curiositat dir que el porter egipci Essam El Hadary ha batut el rècord de longevitat, ja que té 45 anys, i va aturar un penal! En resum, alegries, plors i, per damunt de tot, passió pel futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)