Opinió

Models a seguir

La WNBA va obrir la seva particular finestra el cap de setmana amb l’All Star a Phoenix, fins al 16 d’agost pels Jocs. Abans, es va saber que havia arribat a un acord amb ESPN, Amazon i l’NBC en drets d’imatge que ascendeixen als 2,2 bilions de dòlars, el triple del que tenien fins ara. És una de les conseqüències de la irrupció de Caitlin Clark (1,83 m, 2002), la número 1 del draft, que ha fet créixer encara més el seguiment de la competició que ja va per la 26a edició i que no només omple pavellons sinó que fa que es busquin recintes amb més aforament. No fa tant, permetia a les jugadores compaginar la competició als EUA amb el que elles anomenen overseas i que, sense anar gaire lluny, va dur a Fontajau Sue Bird (2010), Maya Moore (2012), Diana Taurasi (2015) i Breanna Stewart i Jonkel Jones (2020, a porta tancada). Si els noms no els sonen, provin a posar-los en un cercador i es podran fer a la idea de què hauria suposat que vinguessin Kobe, Jordan o Curry a disputar un partit de la fase de grups de l’Eurolliga.

Bella Hadid (Washington, 1996), filla d’una model ja retirada i germana de dos més, és musulmana i, en haver donat suport a la causa palestina –el seu pare n’és originari–, la multinacional que l’havia contractada com a imatge de les vambes SL72, les que duien els atletes en els Jocs de Munic fa 52 anys, en retirava la campanya diumenge. El cap de setmana també va transcendir que Aitana Bonmatí (Vilanova i la Geltrú, 1998) fitxava per aquesta marca, que tindrà la Pilota d’Or i The Best com la futbolista més ben pagada per la marca. Seguim?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)