Editorial

L’EDITORIAL

Aitana, aposta decidida

El Barça té en l’equip femení de futbol un referent d’un valor potentíssim que en l’àmbit esportiu és indiscutible, com ho mostra la col·lecció de títols que acumula, i que va molt més enllà del terreny de joc, amb una revolució social exhibida en els rècords d’assistència al Camp Nou o, més recentment, la marea blaugrana a Bilbao. El creixement de l’equip, sense rival que li faci ombra en les competicions estatals i camí de l’hegemonia continental –tres Champions en quatre anys–, reforça també la potència dels seus lideratges. Ha passat amb Alexia Putellas, primera Pilota d’Or (doble) i icona mundial. Ha passat amb Jonatan Giráldez, seduït per una proposta del Washington Spirit que l’ha dut a canviar de cicle després dels èxits al Barça. No se n’ha anat Alexia, i tampoc ho fa Aitana Bonmatí, renovada fins al 2028. Aitana, actual Pilota d’Or, candidata principal a repetir títol i amb una edat (26 anys) per oferir el seu millor futbol, es queda al club de la seva vida tot i haver rebut ofertes molt potents de clubs com el Chelsea, entre d’altres, disposats a pagar un traspàs històric per endur-se-la.

Amb la continuïtat d’Aitana, pagada al nivell que es correspon a la millor futbolista del món, el Barça transmet que l’aposta per l’equip femení és ferma i decidida, malgrat la delicada situació econòmica de l’entitat i la competència creixent de clubs d’altres països. El camí fet, els títols assolits i la repercussió social aconseguida, tot amb marge de creixement, mereixen continuïtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)