Opinió

Crits i supersticions

1 Com és possible que els crits més sentits al Camp Nou dimecres contra l'Ajax fossin els d'independència del minut 17.14 de cada part, que està molt bé però que demostren que això d'animar l'equip és un dèficit històric de l'afició del Barça?

2 No és ridícul i de club menor que determinats aficionats del Barça xiulin quan a les acaballes de cada partit europeu (va tornar a passar dimecres contra l'Ajax) des de megafonia es demana, en l'idioma visitant, als seguidors de l'equip rival que no abandonin les seves localitats fins que se'ls ho indiqui? No cal fer menys el ridícul i ser simplement tolerant?

3 No hauria de tenir en una hipotètica llista la junta del Barça per a un futur no gaire llunyà Frank de Boer, que amb un equip gens pompós de grans noms està construint una idea amb la qual s'intueix que pot arribar a jugar molt bé a futbol?

4 Per als romàntics del futbol, sabeu quants jugadors del Barça portaven dimecres botes negres? Només el porter Valdés. La resta, cap: verd, turquesa, groc lloro –com les impossibles d'Alexis–, fúcsia tirant a rosa –com les de Leo Messi...

5 Sabeu que Tata Martino és supersticiós? Ho podeu comprovar. Cada cop que el tècnic surt de la banqueta, beu aigua d'una ampolla de plàstic, la tapa i la situa curosament a un punt exacte a la dreta de la banqueta? Fixeu-vos-hi dimarts al Camp Nou en el partit contra la Real Sociedad.

6 Pot ser, com diuen alguns rumors a Madrid, que la lesió d'Iker Casillas fos una casualitat? Un cop com el que va rebre a Turquia fa que hagis d'abandonar el terreny de joc? Rumors estranys.

7 Molt parlar dels tres gols del grandiós Leo Messi, però algú pensa en la manera com es pot arreglar el que sembla absolutament impossible, que és la renovació de Víctor Valdés, indispensable i inoblidable porter en la història del Barça? Pel que tinc confirmat (espero equivocar-me) no hi ha res a fer... Però no s'ha d'intentar fins a l'últim moment que aquest crac no marxi?

8 Amb tots els respectes per a Enric Masip, però serà ell candidat a la presidència del Barça com va dir a 8tv? Resposta: doble contra senzill que no.

9 Sabeu que Lanzarote, estrella de l'inici de temporada de l'Espanyol, va retuitejar una piulada de la jugadora de futbol Marta Corredera, que va escriure per la Diada: “La història s'escriu dia a dia, però avui pot quedar més clar que mai. Ara és l'hora, catalans! Bona Diada i visca Catalunya!”?

10 Com és possible que cada cop que un/una esportista que declara la voluntat de jugar amb Catalunya si algun dia arriba a ser estat propi ha de matisar les seves paraules perquè els atacs li arriben per terra, mar i aire? Com pot ser que Ona Carbonell, a qui la opinió pública només reconeix un cop cada mundial o Jocs Olímpics, rebi insults per haver dit que li agradaria competir amb Catalunya i que hauria anat a la Via Catalana si no hagués estat donant suport a la candidatura de Madrid 2020?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)