Opinió

A Anglaterra

Seran els mateixos espanyols que no voldran el Barça en la lliga espanyola

Un informe presentat pel Consell Assessor per a la Transició Nacional afirma que després de la independència Barça i Espanyol podrien seguir jugant la lliga espanyola. Diu el Consell que això és en benefici mutu de tothom i que seria el més lògic. Especialment atenent que no seria un cas únic: el Mònegue juga la lliga francesa o el Swansea juga la lliga anglesa, malgrat l'existència de competicions gal·leses.

El Consell va fer la seua feina, però em sembla que no té en compte que la independència del Principat serà un sotrac monumental a Espanya i se'm fa difícil d'imaginar que la lliga espanyola hi accepte la continuïtat del Barça. El problema no crec que vinga del Barça ni de l'Espanyol però sí dels altres. Ja veig els arguments: s'han fet independents però ara volen seguir xuclant de la mamella de la millor lliga del món! Que juguen contra el Mataró i el Mollerussa! A veure quin jugador voldrà seguir amb el Barça quan aquest no puga jugar sinó contra equips regionals!

Crec que seran els mateixos espanyols els qui faran inviable que el Barça seguisca jugant en la lliga espanyola. I aleshores, simplement haurem de triar. Perquè d'ofertes, en podeu estar segurs, no en mancaran.

Diuen per Barcelona que la Lliga Francesa ja s'ha ofert al club blaugrana, com a refugi. Personalment, però, jo apostaria per l'anglesa.

Crec que el Barça hauria de jugar la lliga anglesa, per raons ben diverses. Òbviament perquè és la més potent i interessant. I també la que genera més negoci. Però també per la facilitat que representa per als afeccionats desplaçar-s'hi. Els preus dels bitllets a Londres són baratíssims, més que a qualsevol ciutat espanyola. I dels vint equips de la Premier, sis són de Londres mateix i els altres són geogràficament ben accessibles des de la capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)