Opinió

20 de juny del 2005

La fórmula 1 pot oferir curses apassionants o tedioses rutines de vehicles en filera,
però mai s'havia vist un espectacle com el que es va veure el
juny del 2005 en el Gran Premi dels Estats Units que es va fer al circuit d'Indianapolis. Els equips amb pneumàtics Michelin van boicotejar la cursa i tot que van fer la volta de reconeixement, van entrar a boxes i no van formar la graella. Només sis cotxes, els Ferrari, els Jordan i els Minardi van prendre la sortida en una cursa que va guanyar Michael Schumacher. El mundial de fórmula 1 –que s'associava sovint al circ perquè volta per tot arreu–, va ser més circ que mai amb un espectacle lamentable.