Seleccions

Handbol

Selecció catalana

Via lliure per formar la millor selecció possible

Handbol. Carlos Viver podrà convocar els jugadors catalans del combinat espanyol per al partit amistós contra Qatar, el 22 de desembre a Granollers

El seleccionador català d'handbol, Carlos Viver, tindrà via lliure per conformar el millor equip possible amb vista al partit amistós que s'ha de jugar contra Qatar el pròxim 22 de desembre a Granollers (21 h, per Esport3), emmarcat en els actes commemoratius del 75è aniversari de la Federació Catalana d'Handbol. Els jugadors catalans que formen part del combinat espanyol, que ara dirigeix Jordi Ribera, no tenen cap compromís el dia del partit i, per tant, són perfectament seleccionables pel tècnic granollerí. De fet, Viver ja està fent aquests dies la ronda de trucades pertinents als convocats, i l'únic impediment serà la baixa d'algun jugador que arrossegui molèsties.

En tot cas, s'ha de tenir en compte que el cap de setmana vinent tant el FC Barcelona Lassa com el Fraikin BM Granollers juguen la copa Asobal a Lleó i, per tant, tot quedarà pendent del desenllaç d'aquesta competició. Lògicament, el Barça i el Granollers nodriran la major part de la selecció catalana, tot i que hi ha nombrosos jugadors del país competint en la lliga Asobal i en diverses lligues d'altres països europeus. La selecció de Qatar, vigent subcampiona del món i que dirigeix el català Valero Rivera, es trobarà aquests dies entrenant-se per Catalunya per preparar el mundial de França, que es disputa el mes de gener. L'últim partit de la selecció catalana va ser contra Egipte (34-29), el 13 de juny de 2009 al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró.

Dimecres, 21 de desembre
18.15 h
Catalunya - Algèria (Esport3)
20.15 h
País Basc - Galícia
Dijous, 22 de desembre
16 h
3r/4rt lloc copa de les Nacions
18 h
Final copa de les Nacions
21 h
Catalunya - Qatar (Esport3)

Copa de les Nacions i entrades

L'activitat al pavelló del CB Granollers (carrer Girona, 222) començarà el 21 de desembre amb els primers partits de la copa de les Nacions entre les seleccions femenines de Catalunya i Algèria –ha substituït Suïssa, que s'havia anunciat inicialment– i el País Basc contra Galícia. L'entrada per a aquests partits serà gratuïta. Per a la jornada de dijous 22 de desembre, tant per als partits de la copa de les Nacions com per al Catalunya-Qatar, les entrades són al preu de 5 euros i es posaran a la venda a partir del 15 de desembre a la Federació Catalana d'Handbol i a les oficines del BM Granollers. També es podran adquirir a les taquilles del pavelló del CB Granollers, però només els dies de competició, el 21 i 22 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)