Seleccions

Gerard López

Seleccionador de Catalunya

“Hem tingut la sensació que portàvem temps junts”

Gerard López no podia amagar la felicitat per la victòria i el somriure d’haver assistit a un partit d’alta intensitat, exigent i amb la bona resposta dels jugadors, malgrat que només hi havia hagut marge per fer un entrenament. Una alegria compartida pels jugadors, que s’havien sentit còmodes i havien gaudit de la jornada a Montilivi. “Hem tingut la sensació que portàvem més temps jugant junts. Em deien l’Àlex Granell o Pere Pons que l’experiència ha estat increïble. No podem esperar tant a tornar a jugar.”

A l’hora d’analitzar el partit, el seleccionador de Catalunya no amagava la satisfacció de veure que quan va tocar moure la banqueta i omplir el camp de debutants, la resposta va ser magnífica. El joc fins i tot en determinades fases va ser millor amb la desimboltura de cares noves com Riqui Puig o Puado, que van ser decisius a l’hora de lligar la victòria. “Ha sortit un bon partit. Estic molt content perquè han respost a la idea, a les quatre premisses simples que els vaig donar de sortir a l’atac, de tenir la pilota i un dibuix adaptat al perfil del jugador. La majoria ho porten a l’ADN. A la primera part hem tingut més control, del joc i de la pilota, però és veritat que a la segona hem tingut més la sensació de fer el nostre joc. I més efectivitat. Hem tingut més encert amb els joves. Estic molt content de veure Bojan fer un gol o el debut de Puado, que ha aprofitat molt bé els pocs minuts. Les bones sensacions i les ganes que ens han deixat els joves és una de les notícies més positives del partit d’avui.”

Finalment, Gerard va aprofitar per eixamplar el pit amb la resposta de Catalunya en un partit contra un bon rival i sense marge per preparar res, a banda de la llarga llista de baixes d’última hora a la convocatòria. El seleccionador català considerava que el partit palesava la competitivitat dels catalans si la selecció fos oficial. “Tenim una gran selecció, a un nivell competitiu que si tingués continuïtat ens adonaríem de l’alt nivell que tenim. La situació és la que és, ara que la federació segueixi treballant per aconseguir que es jugui més sovint. Ha estat una festa rodona, ningú s’ha fet mal, Montilivi ha estat ple i la gent s’ho ha passat bé.”

GAUDIR

“Em deien l’Àlex Granell o en Pere Pons que l’experiència ha estat increïble”

ASCENDENT

“A la segona part hem tingut més la sensació de fer el nostre joc. I més efectivitat”

IMMILLORABLE

“Ha estat una festa rodona, ningú s’ha fet mal i Montilivi ha estat ple”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)