Seleccions

Gerard López: “Hem demostrat ser capaços de competir contra bons equips”

El seleccionador català, Gerard López, ha atès els mitjans de comunicació després de l’amistós contra Panamà, que ha acabat amb taules al marcador (2-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Estic content, en faig un balanç positiu. Tots dos equips hem fet un bon partit. Panamà ha estat una molt bona selecció, veníem de l’experiència de Jamaica que va costar una mica a nivell competitiu. Avui Panamà ha demostrat que venia treballat, d’aquí a quatre dies juguen Copa Amèrica contra Uruguai, Estats Units, els hi ha tocat un grup complicat, però estan elevant molt el nivell competitiu. Estic satisfet. No és fàcil afrontar un partit sense entrenaments, sense tenir la sensació de poder treballar tàcticament, però els jugadors són molt intel·ligents. En línies generals, partit igualat i resultat just. Hem demostrat ser capaços de competir contra bons equips”.

Dificultats per trobar els espais per dins

“Ens faltaven perfils a dalt. Hi ha jugadors que no han pogut estar avui aquí i que ens haurien donat molta més sensació de poder obrir els espais, de poder jugar un punt més ofensiu. Ens faltava un Deulofeu, un Adama, un Dani Olmo, un Gerard Moreno... Les baixes són les que són, no és fàcil fer una llista de 20 jugadors, tots de primera divisió. Estic content pel treball que han fet i felicitar a molts d’ells que han debutat”.

Compromís dels jugadors amb la selecció

“Tinc bona relació amb ells, també n’hi ha molts que els conec de fa anys. Tenim una selecció molt potent, però quan ens ajuntem, que només pot ser una vegada a l’any, també tinc el condicionant de no poder tenir la llibertat com té Panamà i tenen la majoria de seleccions oficials. Tot i això, segueix havent una llista potent, i satisfet perquè quan els truco de seguida rebo una resposta positiva, i això és el que a mi em dona més ganes de continuar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.