Seleccions

FEDERACIÓ CATALANA

La cançó de l'enfadós

La federació havia d'anunciar ahir el rival de Catalunya del 28-D, però al final, enèsima moratòria

Hondures es manté com a possible candidat i es reobre la via de portar una selecció europea

Des de l'ens federatiu es va emetre ahir un comunicat en què s'ajornava altre cop la decisió; avui al migdia hi podria haver acord

El rival de Catalunya per al partit del 28 de desembre s'està fent esperar, i molt. Massa. Teòricament ahir la federació catalana havia de fer oficial, aquest cop sí, el nom de la selecció contra la qual s'haurà d'enfrontar el combinat de Johan Cruyff, però al final res de res. Ahir, enèsima moratòria. Des de la federació es va emetre un comunicat oficial en què s'excusaven per la falta encara de cap acord i en què es deia que en breu es desencallaria la situació. De fet, des de la federació s'assegurava ahir al vespre que s'havien d'acabar de lligar encara alguns serrells, però que avui al migdia ja podríem tenir rival definit.

Dels tres noms que sonaven dimarts, dos van caure ahir de la llista. Algèria, la candidata africana, i Veneçuela, la candidata sud-americana, no seran a la gespa de l'olímpic de Montjuïc el 28 de desembre. Mentre que Hondures, l'aposta centreamericana i mundialista l'estiu passat a Sud-àfrica, es manté com a possible rival. De fet, tot indicava que aquesta selecció acabaria sent el rival de Catalunya, però durant el dia d'ahir es va reobrir la via europea i per això s'ha ajornat tot plegat un altre cop. La federació, que fa uns dies havia anunciat que veia complicat portar una selecció europea, està treballant per poder arribar a un acord amb una selecció de més renom que l'hondurenya. El nom no ha transcendit, però d'entrada no haurien de ser ni Suïssa ni Grècia, descartades dies enrere. En tot cas, el que és clar és que cal ja un acord perquè la federació ha de comunicar el rival a la FIFA amb un mes d'antelació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)