Seleccions

Sala, contrariat amb la llista

Copa de les Regions UEFA. El tècnic del Figueres, que hi aporta cinc jugadors, considera un greuge comparatiu la convocatòria

“Vull deixar clar que estic molt content pels meus jugadors, serà una gran experiència per a ells, però no entenc com alguns equips aportem cinc jugadors a la convocatòria i d'altres, cap. La competició és la mateixa per a tots”, explicava l'entrenador del Figueres, Arnau Sala, que amb la pèrdua fins dijous dels seus cinc homes –Compte, Cornellà, Del Campo, Busquets i Vilà– més les múltiples baixes que hi ha al seu planter no podrà comptar amb onze jugadors de la seva plantilla per preparar el matx contra el Vic: “Qui fa la convocatòria, com a mínim, ens hauria de trucar per conèixer la situació de cada club”, afegia.

L'altre equip que veurà més afectada la seva preparació per al proper partit de lliga és el Cornellà. El conjunt dirigit per Jordi Roger també aporta cinc jugadors –Enric, Boris, Caballé, Joel i Iñigo– a l'amistós que la selecció catalana amateur jugarà amb la seva homònima irlandesa (demà a les 20.30, hora catalana). Els cornellencs visiten diumenge el seu màxim rival en la taula, l'Olot: “És clar que és un inconvenient, però entenc que Toni Almendros faci la llista que ell cregui que és més competitiva. És un contratemps, però estic orgullós pels meus jugadors”, diu Jordi Roger, que també va admetre que ningú s'havia posat en contacte amb ell: “Ningú m'ha demanat res i crec que tampoc ho han de fer.”

En total: dos dies fora

Els escollits per Toni Almendros es perdran, com a molt, dues sessions amb els seus equips: la de demà i la de dimecres. I és que l'expedició catalana, que marxa demà amb un vol que surt de Barcelona a les onze del matí –arriba a Dublín a les 12.45 h–, aterrarà dijous a les 10.20 h a l'aeroport del Prat.

Tenim baixes i la suma de tot farà que prepari el pròxim partit amb deu jugadors menys
Arnau Sala
Entrenador del Figueres
És un contratemps però entenc el seleccionador i els jugadors estan molt il·lusionats pel matx
Jordi Roger
Entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)