Seleccions

La selecció catalana manté la flama contra el Brasil

Seleccions. L'equip de Quim Colet és representatiu de tot el waterpolo català, amb jugadors provinents de vuit clubs de la lliga de divisió d'honor

Deu dies després de la brillant estrena de la selecció catalana femenina –16-10 contra la Gran Bretanya–, el combinat masculí torna avui a jugar un partit internacional contra el Brasil. L'escenari serà la piscina de la Nova Escullera –a la 1 del migdia–, en el marc del torneig internacional Ciutat de Barcelona. La selecció sud-americana ja va jugar dimecres un amistós contra el CN Barcelona, que es va imposar per 11-8.

Per al president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, “aquest és un partit que ens permetrà gaudir i consolidar el waterpolo català”. I afegeix: “Entenem els partits i les participacions internacionals de les seleccions catalanes en totes les disciplines i totes les categories com un signe de normalitat.”

El seleccionador Quim Colet ha confeccionat un equip representatiu de tot el waterpolo català, amb jugadors de vuit dels nou clubs que militen a divisió d'honor. Destaca la presència del jugador d'origen brasiler Felipe Perrone (Barceloneta), que ja va jugar el 2006 contra la selecció de Montenegro.

Sisè partit internacional des del 1990

El partit d'avui a la Nova Escullera serà el sisè que jugarà la selecció catalana des del 1990. Aquell any es va imposar a França per 18-4 i, posteriorment, també va superar Suècia (16-7, el 2002), Polònia (15-3, el 2006) i Austràlia (12-9, el 2009). L'única derrota va ser contra Montenegro (10-13), el 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)