Seleccions

L'expedició ja està a punt

Copa de les Regions de la UEFA. Catalunya amateur es desplaça aquest matí al Vèneto amb la llista tancada i amb el repte d'imposar-se en la fase final

Després de fer història a Astúries i a Ucraïna, la selecció catalana amateur té encara un repte per fer realitat: alçar la copa de les Regions de la UEFA. El combinat de Toni Almendros encadena èxit rere èxit i aquest migdia viatja a Itàlia amb un objectiu clar: tornar a Catalunya amb el primer trofeu internacional de la selecció a nivell oficial. El seleccionador va donar a conèixer la llista definitiva de vint escollits ahir, i avui la selecció anirà cap al Vèneto.

La decepció que enguany han viscut els equips catalans en la fase d'ascens a segona B tindrà el contrapès en la selecció amateur. I és que Toni Almendros podrà mantenir bona part del bloc que va acabar campió de la fase intermèdia disputada a Kíev. De fet, catorze dels vint futbolistes que defensaran els colors de la senyera ja ho van fer a Ucraïna.

Hi haurà, doncs, sis novetats: el porter del Santfeliuenc Carlos Miguel, els davanters Òscar Muñoz i Diego, que enguany han jugat a l'Europa, els mitjos Munta (Rapitenca) i Xavi Puerto (Cornellà), i el defensa Franco, que també ha jugat en el Cornellà.

Il·lusió contra físic

El seleccionador, Toni Almendros, explica que el bloc, que arribarà a un quart de quatre a l'aeroport de Venècia, “està molt il·lusionat per fer un bon paper”, tot i que és conscient que físicament les forces justegen. “Tothom arriba amb el desgast de tota una temporada a les cames, però estem preparats mentalment”, afirma el tècnic, que hi afegeix: “Això és com una cursa d'obstacles. Els hem anat superant tots i ara només queden 100 metres, tocarà fer un últim esforç i recórrer a les reserves. No serà gens fàcil, però viatgem amb tota l'ambició.”

Porters
Bayona
Palamós
Carlos Miguel
Santfeliuenc
Defenses
Joel
Cornellà
Franco
Cornellà
Cano
Europa
Xavi León
Europa
Vivó
Gavà
Domínguez
Vilafranca
Migcampistes
Munta
Rapitenca
Heredia
Santboià
Xavi Puerto
Cornellà
Pep Caballé
Cornellà
Guillem Cornellà
Figueres
Putxi
Manlleu
Davanters
Boris
Cornellà
Enric
Cornellà
Ramon Rovira
Europa
Òscar Muñoz
Europa
Diego
Europa
Pol Compte
Figueres (*) Relació d'equips amb els quals han jugat la temporada 2012/13.

LA FRASE

Dissabte 22 de juny | 17.30 h
Bielorússia - Catalunya
Dilluns 24 de juny | 17.30 h
Catalunya - Bulgària
Dijous 27 de juny | 17.30 h
Catalunya - Rússia
Dissabte 29 de juny | 17 h
Final (1r grup A - 1r grup B)
Això és com una cursa d'obstacles. Els hem anant superant tots i ara queden 100 metres. Cal un últim esforç
Toni Almendros
seleccionador de catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)