Seleccions

Catalunya es complica el mundial

Futsal. La derrota contra Veneçuela creuarà la selecció catalana en els quarts de final amb Colòmbia, si demà puntua contra l'Uruguai en l'últim partit de la lligueta

catalunya0


veneçuela2


La selecció catalana de futsal en té prou amb un empat demà contra l'Uruguai per accedir als quarts de final del campionat del món. La derrota contra Veneçuela, però, li ha complicat la seva trajectòria en el mundial de Barrancabermeja, ja que el conjunt quadribarrat es creuaria en els quarts de final contra la selecció amfitriona, Colòmbia, la gran favorita per al títol.

El partit va ser equilibrat, però les jugadores de Veneçuela, algunes de les quals competeixen en la lliga professional colombiana, es van mostrar més efectives. El conjunt centreamericà va tenir el control de la pilota, mentre que les de Christian Roldán van optar per mantenir-se arrecerades i esperar les seves oportunitats al contraatac. La tàctica catalana, però, es va complicar amb el primer gol del conjunt bolivarià, que va executar a la perfecció una falta amb una jugada assajada. Yessica Ramírez (16') va ser l'autora del gol. A partir d'aquí, Veneçuela va endarrerir les línies i Catalunya va recuperar el control de la pilota, tot i que no es va traduir en el resultat.

En els primers minuts després de la represa, Veneçuela va fer el cop definitiu gràcies a una internada de Yucelis Camargo (23'). La vigent campiona del món ho va continuar intentant, però els gols no van arribar i demà s'haurà de conformar a lluitar pel segon lloc del grup.

VENEÇUELA: Yucelis Camargo, Carla Romero, Yulenis Hernández, Astrid Romero, Alejandra Prieto, Marinel Arquizonez, Estefanía Fernández, Narvelis Rondón, Gabriela Viloria, Mireya Fermín, Petra Cabrera i Yessica Rodríguez. CATALUNYA: Letícia Illa, Beatriz Lerena, Jessica Todó, Cristina Moreno, Sheila Barrull, Anna Giralt, Laia Rodríguez, Carolina Juliench, Judit Perán, Mònica Bernabé, Gisela Andrés i Anna Munné. GOLS: 1-0 (16') Yessica Rodríguez. 2-0 (23') Yucelis Camargo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)