Seleccions

Bojan, implicat amb la selecció

Partit de Nadal. El davanter de l'Ajax es mostra il·lusionat per acudir un any més a la cita amb Catalunya i en remarca el potencial

El davanter de l'Ajax Bojan Krkic va mostrar un cop més el seu compromís envers la selecció. Ho va fer aprofitant que era a Catalunya, mentre es recupera de la seva lesió. El de Linyola va participar en una sessió de fotografies per a la Federació Catalana de Futbol (FCF) amb vista a promocionar el partit de Nadal del pròxim 30 de desembre contra Cap Verd, en què l'atacant serà present si no hi ha cap contratemps, ja que a Holanda també hi ha aturada. Un cop a l'Estadi Olímpic, Bojan va explicar en unes declaracions que recull el lloc web de la FCF que sempre espera amb ganes el partit de Nadal: “És una data marcada en el meu calendari.”

El jugador de 23 anys té molt clar que Catalunya seria un conjunt que faria parlar molt si pogués competir de manera oficial. “Seríem, sens dubte, molt competitius”, relata el futbolista de l'Ajax, que va mostrar el seu anhel per poder jugar en algun torneig internacional amb la selecció catalana: “Si per mi ja és una gran il·lusió vestir la samarreta de Catalunya un cop a l'any, imagineu què seria jugar en una competició oficial d'alt nivell.”

Si per mi ja és una gran il·lusió jugar amb Catalunya un cop a l'any, imagineu com seria en una competició oficial
Bojan Krkic
davanter de l'ajax
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)