Seleccions

El seleccionador amateur ja té la llista a punt

Copa de les Regions. Catalunya iniciarà divendres la fase estatal i la meitat del bloc repeteix respecte al que va jugar al Vèneto

La selecció amateur, formada per jugadors de tercera divisió, enceta divendres la fase estatal de la copa de les Regions, després de ser proclamada subcampiona europea aquest estiu al Vèneto. El tècnic, Toni Almedros, té molt clar que donar continuïtat al bloc que va brillar a Itàlia és una garantia i, per aquesta raó, la meitat de futbolistes de la llista que ahir va fer oficial ja havien competit en la fase final amb la quadribarrada. Respecte a aquell equip són novetat Íñigo, Segovia, Amantini, Borges, Uri Escabrós, Montoro, Velillas, Quim Solano i David Jiménez. També hi ha un canvi en el cos tècnic, ja que el segon de Toni Almendros serà finalment Àlex Timoneda, que agafa el relleu de Nacho Segura.

Els jugadors convocats pel seleccionador estan citats demà a les deu del matí al camp municipal de Cornellà, on faran la primera sessió d'entrenaments. L'endemà tornaran a exercitar-se en el mateix escenari, mentre que dissabte s'entrenaran al barri cornellanenc de Fontsanta-Fatjó. D'altra banda, tots els partits d'aquesta fase prèvia –la primera de les dues estatals– es disputaran al nou camp municipal, situat al costat de l'estadi de l'Espanyol. Catalunya debuta divendres contra Aragó. L'endemà els aragonesos s'enfrontaran a les Illes Balears, que tancaran la fase diumenge contra Catalunya.

Els 18 convocats
Porters
Íñigo A. Íñigo
Cornellà
José Manuel Segovia
Rubí
Defenses
Joel Marín
Cornellà
Juan P. Amantini
Muntanyesa
Andrés Borges
Muntanyesa
Uri Escabrós
Muntanyesa
Álex Cano
Europa
Xavi León
Europa
Migcampistes
Gerard Puigoriol ‘Putxi'
Manlleu
José L. ‘Munta'
Rapitenca
Pep Caballé
Cornellà
Guillem Cornellà
Figueres
Davanters
Ramon Rovira
Europa
Carles Montoro
Terrassa
Fernando Velillas
Cerdanyola
Quim Solano
Cerdanyola
Òscar Muñoz
Cornellà
David Jiménez
Gavà
El calendari
Divendres 6
Aragó - Catalunya
11.00 h
Dissabte 7
Illes Balears - Aragó
11.00 h
Diumenge 8
Catalunya - lles Balears
11.00 h (*) Tots els enfrontaments es disputaran al nou camp municipal de Cornellà de Llobregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)