Seleccions

El bitllet és a l'abast

Copa de les Regions UEFA. La selecció amateur s'enfronta amb les Illes Balears amb l'objectiu de vèncer o empatar, ja que els dos resultats li donarien la classificació per a la fase final estatal

catalunya


illes balears


La selecció catalana amateur ho té tot a favor per aconseguir la classificació per a la fase final estatal de la copa de les Regions de la UEFA. El combinat que dirigeix Toni Almendros, que va superar l'Aragó en l'enfrontament inaugural (1-2), se les haurà aquest matí amb les Illes Balears, que arriben a la cita amb poques possibilitats d'aconseguir l'accés a la següent eliminatòria. I és que la selecció insular va ensopegar ahir contra els aragonesos (1-3) i necessitaria una victòria amplia. Catalunya, doncs, en farà prou amb un empat per ser a l'última fase abans de viatjar a Moldàvia.

Toni Almendros té molt clar que la recepta amb vista al partit determinant d'aquest matí és no especular, ja que una derrota podria deixar en no res tota la feina feta fins ara. El seleccionador introduirà alguns canvis en l'onze, ja que vol donar minuts a tots els futbolistes que ha convocat. També hi haurà retocs en el conjunt balear, que arriba a la cita un pèl més fatigat que la selecció catalana, que, tot i exercitar-se ahir, va poder descansar.

CATALUNYA: Íñigo, Joel, Cano, Amantini, Xavi León, Putxi, Guillem Cornellà, Pep Caballé, Ramon Rovira, Quim Solano i Velillas. ILLES BALEARS: Barceló, Miguel López, José Sánchez, Juan Vicente, Mezquida, Jordi Canals, Contreras, Manuel Expósito, Guillem Crespí, David Camps i Pau Albertí. ÀRBITRE: Caballero León (col·legi de Barcelona). CAMP: Municipal de Cornellà (11 h). L'entrada és gratuïta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)