Seleccions

Sinergies per a la selecció

Partit de Nadal. La FCF signa un conveni amb Òmnium Cultural i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes per promocionar el matx del dia 30 entre Catalunya i Cap Verd

La Federació Catalana de Futbol (FCF) continua buscant complicitats per promocionar el partit que la selecció juga el pròxim dia 30 contra Cap Verd. Ahir, el president, Andreu Subies, va signar un conveni amb Òmnium Cultural i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes a través del qual s'oferirà un 20% de descompte en les entrades entre els socis de les dues entitats. En la trobada, en què més enllà de Subies hi havia la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals; el president de la Plataforma Pro Seleccions, Xavier Vinyals, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, la FCF va adherir-se a la campanya Un país normal, impulsada precisament per Òmnium Cultural. Després de signar aquest conveni, Andreu Subies va anar al Palau de la Generalitat, on va ser rebut pel conseller de la Presidència, Francesc Homs. El màxim dirigent de la federació va aprofitar l'acte per entregar a Homs la samarreta quadribarrada de la selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)