Seleccions

L'esport per la independència

Campanya. Destacats esportistes que fan costat al procés sobiranista protagonitzen la portada de L'Esportiu

La base de l'esport català ja fa temps que mostra un suport potent al procés pel dret a decidir i a la defensa d'un estat propi adherint-se al manifest impulsat per la sectorial d'esports de l'ANC i la Plataforma Pro Seleccions (reproduït en aquest mateixa plana), en què es denuncia la greu crisi econòmica i política que viu l'esport català i reclama la necessitat de tenir un estat independent. Des de Sant Jordi, a més, han estat molts esportistes els que, mitjançant el web www.esportindependencia.cat, s'han afegit a la campanya L'esport per la independència.

Al web també s'hi han anat publicant entrevistes a esportistes de referència que donen suport a la campanya i que hem triat a L'Esportiu com a protagonistes de la portada d'avui. A més, el web també recull totes les informacions i imatges que relacionen l'esport amb la reivindicació sobiranista i conté un espai destinat a difondre els beneficis de la independència per a l'esport. La campanya també inclou xerrades informatives per tot el país, a través de clubs i altres entitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)