Seleccions

Catalunya ho té tot a punt per competir a Moldàvia

Copa de les Regions UEFA. El seleccionador amateur va anunciar la llista de divuit jugadors amb què buscarà el passi a la fase final europea

Només falta una setmana perquè la selecció catalana amateur intenti aconseguir el passi a la darrera fase de la copa de les Regions de la UEFA. El combinat que dirigeix Toni Almendros, que diumenge de la setmana que ve agafa l'avió en direcció a Moldàvia, ja té els efectius definits. El seleccionador va anunciar ahir la llista de divuit homes amb què s'intentarà treure l'espina de l'edició anterior, en què Catalunya va caure en la final europea disputada al Vèneto.

Gairebé un terç dels futbolistes que Toni Almendros ha seleccionat –cinc dels divuit– militen a l'Europa. Tots ells, tret de Nils, això sí, ja havien estat cridats en alguna de les fases que s'han disputat des del 2011. Els casos que més destaquen són els d'Àlex Cano i Putxi, que han estat presents en les sis fases anteriors d'aquesta competició. Després del conjunt escapulat, els dos equips que aporten més homes a la selecció són el Gavà i el Rubí, que tenen tres futbolistes a les files de Catalunya. Entre ells, destaquen el blaugrana Vivó i el blanc-i-vermell Boris, que tornen a la selecció després d'haver-se perdut les darreres dues fases, ja que el curs passat el van començar a segona B. D'altra banda, més enllà de Nils, hi haurà sis homes més que debutaran en una fase de la copa de les Regions. Són els dos porters –Jesús Unzué i Miguel Ramos–, Payán, Luca Ferrone, Batanero, Nils i Sascha.

Els divuit jugadors convocats es concentraran al CAR de Sant Cugat a partir de dimarts que ve. Dijous disputaran un darrer amistós contra el Cornellà i diumenge es desplaçaran a Moldàvia. La competició, amb tot, comença el dimarts 23.

LLISTA ESCAPULADA

La llista
PORTERS
JESÚS UNZUÉ Elorza
Gavà MIGUEL RAMOS Prada
Rubí
DEFENSES
LUCA FERRONE Brualla
Gavà Albert VIVÓ Martí
Gavà Àlex CANO Jiménez
Europa José Andrés BORGES
Muntanyesa DAVID LÓPEZ Morillo
Rubí David PAYÁN Castillo
Manlleu
MIGCAMPISTES
Alberto PADILLA Martín
Europa Gerard Puigoriol ‘PUTXI'
Europa David BATANERO Puigbó
Terrassa CARLOS GUZMÁN Prados
Europa
DAVANTERS
Fernando VELILLAS
Martinenc PEDRO BILBAO Tejeda
Prat SASCHA Andreu Laurach
Prat BORIS Garrós Torrent
Rubí Jordi AUMATELL Sanglàs
Manlleu NILS Puchades Nordgren
Europa
El calendari
23 de setembre
Ucraïna-Catalunya
25 de set.
Moldàvia-Catalunya
27 de set.
Catalunya-Irlanda del N. (*) L'equip regional d'Ucraïna és el Piatykhatska; el de Moldàvia, el Telenesti, i el que representa Irlanda del Nord, l'Eastern Region.

EN VUIT DIES

L'Europa és l'equip que hi té més representants (5), seguit del Gavà i el Rubí (3)
La selecció agafa l'avió diumenge de la setmana que ve i dimarts té el primer partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)