Seleccions

La selecció catalana defensa el títol europeu

‘Pitch–and–putt'. A Andorra hi competiran tres dels jugadors que ja van triomfar el 2010 a Lloret de Mar. El principal rival serà Irlanda, que es va imposar en les cinc primeres edicions

La selecció catalana de pitch–and–putt defensarà a partir de demà i fins dissabte a la Massana (Andorra) el títol europeu assolit el 2010 al camp de Papalús, a Lloret de Mar. El principal rival del conjunt de Xavier Ponsdomènech tornarà a ser Irlanda, que havia exercit la seva supremacia en les cinc primeres edicions del campionat. Les altres seleccions participants seran Andorra, França, Holanda, País Basc, Suïssa, Galícia i Noruega.

El combinat català estarà format per tres dels jugadors que ja van alçar la copa a Lloret de Mar, Dani Giménez, Enric Sanz i Jordi Saborit. Completen la convocatòria de Ponsdomènech, Marc Lloret, Josep Martínez i Dani Serra. Demà es disputarà la fase prèvia, en què cada jugador disputarà 36 forats en la modalitat stroke play (per cops). Divendres es disputaran els quarts de final i les semifinals, i diumenge serà el torn de la gran final. Totes aquestes eliminatòries es disputaran en la modalitat de foursome (per parelles, en què cada jugador colpeja una bola alternativament) i individual.

Palmarès destacat

Abans d'assolir el títol europeu el 2010, en el palmarès de la selecció catalana hi figuraven els subcampionats de les edicions del 2001, el 2003 i el 2007, a més de les copes del món aconseguides el 2004 i el 2006. En l'aspecte individual destaca el títol mundial de Fernando Cano, el 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)