Seleccions

“Estic content per l'estil aplicat, el joc i la implicació”

Gerard López. Entrenador de la selecció catalana

Minuts després d'acabar el matx entre les seleccions del País Basc i Catalunya, el seleccionador català, Gerard López, va comparèixer a la sala de premsa de l'estadi de San Mamés. Convençut de la superioritat dels seus jugadors, l'exfutbolista va valorar l'empat: “El partit ha estat sota el nostre control, més que per ocasions, per possessió i posicionament damunt el terreny de joc. La proposta futbolística l'ha posat Catalunya, excepte els primers minuts.”

Precisament pel començament de l'enfrontament va ser preguntat Gerard López, que va declarar: “El rival ha fet dos entrenaments previs al partit. Sabíem que ens costaria adaptar-nos i entrar bé ja que no hem preparat el matx com calia. Estic
content amb l'estil que hem aplicat, el joc i la implicació de tots els jugadors.” “Llàstima que no hàgim pogut fer el segon gol, ja que hem estat valents i hem persistit amb el sistema de tres defenses”, hi va afegir.

Ambient de luxe

Cada un dels protagonistes del matx va lloar l'ambient que es va respirar a San Mamés i Gerard no va ser menys: “Ha estat espectacular. Tant de bo que omplim casa nostra en el partit de tornada. Si més no, que hi hagi els 50.000 que hi ha hagut aquí.”

EL PES DEL MATX

“El partit ha estat sota el nostre control, més que per ocasions, per posicionament”

INICI AMB DUBTES

“Sabíem que ens costaria entrar bé al partit ja que no hem preparat el matx com calia”

SENSE REMUNTADA

“Llàstima que no hàgim pogut fer el segon gol ja que hem estat valents amb el sistema”

UN DESIG

“L'ambient ha estat espectacular i tant de bo que omplim l'estadi en la tornada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)