Seleccions

Al final es jugarà per Sant Esteve

Catalunya-País Basc. El partit de Nadal de la selecció, que enguany es disputarà al Camp Nou, ha quedat reprogramat per a la data en què s'havia fixat inicialment: el 26 de desembre, a dos quarts de deu del vespre

Després de canviar dues vegades de dia, la FCF va anunciar ahir la data definitiva per al partit amistós de Nadal de la selecció: el 26 de desembre, a dos quarts de deu del vespre. Així ho han acordat la federació catalana i la basca, després que l'Athletic i la Real Sociedad es neguessin a cedir jugadors per al dia 27, data establerta fins ahir, si bé al principi ja estava previst que es jugués per Sant Esteve.

El fet que enguany hi hagi jornada de lliga el dia 30 i que per conveni els jugadors tinguin vacances fins al 26 a la tarda, ha complicat de valent les coses a l'hora de programar aquest partit. Així, la federació basca va enviar a la FCF una carta en què li comunicava que li era impossible jugar el 27, i demanava un canvi de data. A partir de llavors, la federació catalana es va posar a treballar per fer possible el matx, amb la prioritat màxima que els cracs del Barça i de l'Espanyol hi assistissin. Un cop aconseguit el compromís d'aquests futbolistes, i havent tancat els aspectes logístics, la FCF ha pogut tirar endavant el canvi de data. Les modificacions afectaran de la mateixa manera la selecció femenina, que també ha vist avançada la data del seu partit un dia. El combinat femení, amb tot, jugarà al Miniestadi (18.45 h). La FCF anunciarà en els pròxims dies tots els detalls del partit i el preu de les entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)