Seleccions

Catalunya, campiona

Campionat estatal sub-18. Les de Lluís Cortés sentencien en la primera meitat

Catalunya es va alçar amb el títol en el campionat estatal sub-18 després de vèncer el País Valencià amb dos gols matiners. Les de Lluís Cortés van colpejar només de començar gràcies a les dianes de Guijarro –amb un xut de la frontal– i de Maria González –aprofitant una assistència de Guadalupe– i van sentenciar. Després, el bon to defensiu del combinat català no va permetre gaires ocasions al rival, més enllà d'un un contra un aturat per Gemma Font, i va conservar la pilota fins a segellar el títol.

CATALUNYA2
P. VALENCIÀ0

CATALUNYA: Font, Nadia, Bou, Rovirola, Cortés, Guijarro, Uribe (Morató, 41' (Laura Martínez, 87'), Sofia, Maria González, Martínez (Ismael, 81'), Bonmatí (Emma Fernández, 89'). PAÍS VALENCIÀ: Valdelvira, Ortells (Gallego, 78'), Cubedo, Palacios, Sancho, Jiménez (Cerdà, 66') Pascual (Mampel, 53'), Montagut, Claudia, Peiró i Ortiz (Medina, 66'). GOLS: 0-1 (2') Guijarro. 0-2 (19') Maria González. ÀRBITRE: Leo Ollo. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)