Barça

Oficial: Pere Romeu, nou entrenador del Barça

Amb la temporada acabada, el Barça ha oficialitzat el relleu de Jonatan Giráldez a la banqueta. Com ja havia transcendit i havien informat diversos mitjans, Pere Romeu (Barcelona, 1993) serà el nou capità del vaixell del campió d’Europa i del pòquer. Des que es va filtrar la marxa de Giráldez el passat desembre, el nom de Romeu i Rafel Navarro, ajudants del gallec, van posicionar-se com a candidats a substituir-lo. Serà el primer, però, qui ocupi el càrrec d’entrenador, firmant per les pròximes dues temporades, fins al 30 de juny del 2026, amb Rafel Navarro exercint de mà dreta. De moment, el seu projecte ha començat a fer els primers passos aquesta setmana amb les incorporacions d’Ewa Pajor i Ellie Roebuck.

Romeu va incorporar-se al primer equip l’any 2021, quan Giráldez va prendre el relleu de Lluís Cortés. Abans, el tècnic havia format part de les categories inferiors blaugranes des del 2017. Va ser segon de Sergi Milà al Cadet B (18/19) i al Cadet B (19/20), dirigint jugadors com Gavi, Ilias Akhomach, Astralaga, Álex Valle, Aleix Garrido o Ángel Alarcón. Després, va fer les maletes a Romania per ser el segon de Rubén de la Barrera al Viitorul Constanta (20/21), si bé el novembre ja van deixar el càrrec. Viatge d’anada i tornada per sumar-se a l’staff de Giráldez, amb qui ha guanyat 10 títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.