Barça

Pere Romeu agafa el timó

Barça. El club fa oficial que serà el nou entrenador, en substitució de Jonatan Giráldez. Romeu firma per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026

Des del moment en què es va saber que Jonatan Giráldez marxaria del Barça, totes les mirades van dirigir-se cap a Rafel Navarro i Pere Romeu, els seus dos ajudants. “El club apostarà per seguir una línia continuista”, deia Patri Guijarro a finals de gener quan li preguntaven pel nou entrenador. Lluís Cortés va passar el relleu a Jonatan Giráldez, el seu assistent. Per tant, seguir aquest camí era escollir un dels dos inseparables del gallec. Romeu va guanyar força i només calia que es fes oficial. Ahir, el Barça va confirmar que ell serà l’encarregat de dirigir el campió d’Europa i del pòquer durant les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2026. I ho farà, evidentment, amb Rafel Navarro com a mà dreta i coneixent un equip amb qui ha treballat els darrers tres anys i que ja està començant a perfilar amb les incorporacions d’Ewa Pajor i Ellie Roebuck, anunciades també aquesta setmana. “Estic molt il·lusionat. Tinc al davant un repte molt ambiciós. M’agradaria gaudir-lo al màxim. Porto tres temporades dins l’equip i soc coneixedor del que hi ha. Soc un home de la casa i estic preparat. Tinc ganes d’afrontar-ho”, va afirmar Pere Romeu en declaracions als mitjans del club.

Jonatan Giráldez va agafar un equip campió del triplet. No era fàcil. Romeu agafa el campió de tot. Un repte majúscul perquè l’equip del gallec quedarà per sempre en el record, passi el que passi. Passaran els anys i tothom el recordarà. L’objectiu, com sempre, és continuar guanyant i dominant totes les competicions. De moment, el nou tècnic va enviar un missatge a l’afició, incondicional a cada partit que disputen les blaugrana. “Que segueixi confiant en nosaltres, perquè treballarem moltíssim en el dia a dia per tornar a portar èxits a l’afició”, va assegurar.

De club

Pere Romeu va incorporar-se al primer equip l’any 2021, quan Giráldez va agafar el relleu de Lluís Cortés. Abans, el tècnic havia format part de les categories inferiors de l’entitat blaugrana des del 2017. Va ser segon de Sergi Milà al cadet B (2018/19) i al cadet A (2019/20), en què va dirigir jugadors com Gavi –que li va mostrar el suport a través d’un comentari a les xarxes del club–, Ilias Akhomach, Astralaga, Álex Valle, Aleix Garrido o Ángel Alarcón. Després, va fer les maletes cap a Romania per ser el segon de Rubén de la Barrera al Viitorul Constanta (2020/21), si bé al novembre ja van deixar el càrrec. Viatge d’anada i tornada per sumar-se a l’staff de Giráldez, amb qui ha guanyat deu títols.

Una aposta continuista per un projecte que ha tingut baixes de pes, com la de Mariona, però que pretén reforçar-se més per mantenir el domini que ha imposat a Europa en els dos darrers anys. Arrenca una nova etapa.

EL PROJECTE

El Barça manté la línia continuista: Lluís Cortés, Jonatan Giráldez i Pere Romeu

EQUIP

El nou tècnic mantindrà Rafel Navarro com a mà dreta dins la plantilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)