Barça

Lucy Bronze marxa del Barça

Lucy Bronze no continuarà al Barça. El club ha emès un comunicat explicant que la defensa anglesa no renovarà el seu contracte, que expira el 30 de juny d’aquesta temporada. La lateral dret se’n va després de dos anys al club, en què ha guanyat set dels vuit títols possibles.

Tot i tenir sobre la taula una oferta de renovació per part del club des de fa mesos, Lucy Bronze ha decidit no acceptar-la per motius esportius, i no pas econòmics. La defensa anglesa volia molt protagonisme, que el club no li podia garantir, arran de l’arribada d’Ona Batlle i la recuperació de Fridolina Rolfö.

En les dues temporades que ha estat al club, l’anglesa ha disputat un total de 70 partits, repartits en 32 la primera temporada i 38 la segona, anotant un total de 5 gols. Destaquen especialment els seus 19 partits a la UEFA Women’s Champions League, competició que ha guanyat cinc vegades al llarg de la seva carrera, incloent-hi els dos últims triomfs aconseguits mentre vestia la samarreta blaugrana.

El llegat de Lucy Bronze al Barça es completa amb un total de set trofeus dels vuit que ha disputat amb el club. A les dues Champions se sumen dues lligues, una copa i dues supercopes d’Espanya, que sumen set títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)