Barça

I també de Dembélé

Ousmane Dembélé tornarà a ser jugador del Barça en les pròximes hores, i haurà estat poc més de deu dies desvinculat del club després que acabés el seu contracte el 30 de juny passat. No és oficial, però ja no hi ha dubtes. Després d’una setmana de contactes, dissabte va ser el dia que el club i el jugador, amb el seu representant, van acostar posicions, i ahir es van acabar de resoldre els dubtes que poguessin existir. I és que durant tot el dia van anar creixent els rumors que Dembélé podia aterrar en qualsevol moment del dia a Barcelona, i finalment així va ser. Cap a les onze de la nit l’extrem francès va arribar a l’aeroport del Prat. Que no és una visita ocasional i que l’objectiu d’haver vingut és renovar amb el club és segur, i és que qui esperava Dembélé a l’aeroport eren membres de seguretat del club.

D’aquesta manera tot fa pensar que en les pròximes hores, i segurament durant el dia d’avui, s’acabi de tancar l’acord d’una renovació que es podria fer oficial avui mateix. El que està clar és que tot plegat es resoldrà aquesta setmana, i és que l’objectiu de Xavi i del club és que dissabte ja pugui viatjar amb l’equip cap als Estats Units per fer l’estada de pretemporada.

L’acord entre el club i el jugador, en principi, serà per dues temporades, sense prima de renovació i amb una rebaixa de sou molt important respecte a la temporada passada.

CAP A MIAMI

El francès signarà el contracte en les pròximes hores i dissabte viatjarà amb l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)