Barça

Kounde accelera pel clàssic

Madrid-Barça. El central, en plena recta final de la seva recuperació, es va entrenar ahir amb el grup i podria anticipar la seva tornada

Jules Kounde continua apurant les seves opcions per ser diumenge damunt la gespa del Santiago Bernabéu (16.15 h). El central francès es va entrenar ahir amb el grup, les seves sensacions van ser bones i creix una mica més l’optimisme davant la possibilitat real que acabi participant en el clàssic. El factor Kounde va ser l’única nota alegre en un entrenament tens, marcat per les males cares després de l’empat de dimecres contra l’Inter de Milà (3-3) que deixa el Barça virtualment fora de la Champions, a expenses d’un miracle en les dues darreres jornades.

Lesionat amb França durant l’última aturada per seleccions, Kounde s’ha perdut els últims quatre partits oficials amb el Barça, els dos de lliga contra el Mallorca i el Celta i el doble enfrontament de Champions contra l’equip de Simone Inzaghi. La previsió inicial era que el central estigués de baixa entra tres i quatre setmanes i justament demà es compleixen aquestes tres setmanes. Si Kounde acaba entrant en l’onze contra el Real Madrid, el damnificat seria Gerard Piqué, en la lupa després de la seva actuació contra l’Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)