Barça

Plena confiança en el projecte

Convençut. Joan Laporta, en una entrevista a Barça TV, referma el seu suport a Xavi, ja que està segur que, segons diu: “Ens donarà grans èxits”

Joan Laporta va repassar ahir en una entrevista a Barça TV l’actualitat blaugrana a les portes del clàssic i després de la desfeta a la Champions. El president va reiterar la seva confiança en Xavi, tot i que l’equip pugui quedar eliminat de la fase de grups de la màxima competició europea. “La confiança en Xavi és total. És un grandíssim entrenador i segur que anirà a més i que ens donarà grans èxits en el futur. Coneix perfectament el club, sap quina és la nostra forma de jugar i és ideal per al Barça”, va dir convençut. Tot i aquesta possible eliminació prematura, Laporta va afirmar que “el projecte no defalleix”, sinó que “continua endavant i s’anirà ajustant millor. Volem que sigui esplendorós. Tinc la meva confiança intacta en el cos tècnic i en aquests jugadors, que són molt bons”. Aquesta eliminació no només suposa un cop molt dur en l’aspecte esportiu, sinó també en l’econòmic, ja que en el pressupost d’aquesta temporada el club blaugrana preveia assolir, com a mínim, els quarts de final. Això significa que podrien deixar d’ingressar més de vint milions d’euros amb què ja comptaven. Tot i això, el president no es va mostrar preocupat: “Tindrà un impacte, però no seran aquests 30 o 35 milions. Hi ha altres maneres de compensar-ho. Hem de treballar en nous patrocinadors i continuarem vius a Europa. Això també aporta ingressos.”

Ara toca girar full i refer-se en el pròxim partit, el clàssic. “Servirà per veure la capacitat de reacció que té l’equip. Ens hem d’aixecar i hem de demostrar que som molt bons. És una gran oportunitat per reivindicar-se”, va dir.

Finalment, també va obrir la porta a reforços de cara al pròxim mercat de fitxatges. “Estem treballant per al mercat d’hivern. Estem parlant amb la direcció de futbol i el cos tècnic amb la intenció de millorar constantment aquest equip”.

Drake, present al clàssic

Diumenge, al Bernabéu, el Barça lluirà un logotip especial a la samarreta. En comptes del de Spotify, al pit hi haurà la silueta d’un mussol, que correspon a la marca impulsada pel cantant canadenc Drake.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)