Barça

L’1x1 del Barça-Manchester United

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
determinant
L’alemany va tornar a ser providencial, especialment en el primer temps. Primer va tapar bé un xut de Weghorst i després va treure una mà salvadora per evitar el 0-1 de Rashford. No va poder fer res en els dos gols del United.
ARAUJO (90’)
solvent
L’uruguaià va començar de lateral i va ser un dels més segurs de la defensa, tot i que en algun moment es va contagiar del nerviosisme de l’equip. Contundent i corrector, va atrevir-se en alguna jugada ofensiva per la banda.
KOUNDE (90’)
NEGAT
El francès va tornar a l’eix de la defensa, on se sent més còmode. Tot i això, no va ser el millor partit de Kounde. Va perdre alguna pilota en zona perillosa i, en una acció desafortunada, va marcar-se l’1-2 en pròpia porteria.
ALONSO (67’)
premiat
Titular per sorpresa en detriment de Christensen. Se’l va veure concentrat i atent en defensa, apareixent al tall i guanyant els duels aeris. Va completar l’actuació amb el primer gol del duel, dedicat al seu pare, mort fa uns dies.
JORDI ALBA (67’)
imprecís
El lateral va disposar de molt espai per la seva banda per fer incursions en atac. Els companys el van veure, però no sempre va decidir bé. Va estar a prop del gol en un xut rebutjat per De Gea. Rahsford li va guanyar l’esquena en l’1-1.
DE JONG (90’)
apagat
El Barça va tenir problemes per circular i, en conseqüència, els seus migcampistes van aparèixer menys, entre ells De Jong. El neerlandès no va brillar i va cometre errades poc habituals en ell. No va poder desbordar.
PEDRI (42’)
lesionat
Va ser la pitjor notícia per al Barça. El migcampista canari, que estava passant per un moment de forma espectacular, va notar una punxada després de fer una passada i va demanar el canvi immediatament.
KESSIE (67’)
espès
Nova oportunitat per a l’ivorià, que va complir defensivament. Es va intercanviar la posició amb De Jong en algun moment, incrustant-se entre els centrals en la sortida, però va tenir poca incidència en la circulació blaugrana.
RAPHINHA (83’)
DECISIU
L’extrem brasiler, molt incisiu, ho va intentar una vegada i una altra. Va anar de menys a més. Gairebé fa el gol de la nit amb una volea que va sortir a prop del pal, va picar el córner de l’1-0 i va fer el 2-2. Va sortir enfadat i ovacionat.
LEWANDOWSKI (90’)
lligat
No va tenir un partit senzill ni còmode. Tant Varane com Shaw el van tenir molt controlat en tot moment i el polonès no va poder rebre amb avantatge pràcticament mai. Malgrat tot, va tenir una de les ocasions més clares del Barça.
GAVI (90’)
sancionat
En la línia de sempre en l’aspecte defensiu, lluitant cada pilota com si fos l’última i aplicant una intensa pressió per incomodar els defenses del United. Ho va intentar en atac. Va veure una groga que li farà perdre’s la tornada.
roberto (48’)
opció
Va entrar a correcuita pel lesionat Pedri i podria ser titular a la tornada davant l’absència del canari i de Gavi. Correcte.
balde (23’)
actiu
Xavi va buscar profunditat i electricitat amb la seva entrada, però l’equip va atacar més pel costat de Raphinha. Gairebé marca.
christensen(23’)
centrat
La seva absència va sorprendre. Va complir quan va entrar amb 2-2 en el marcador.
ansu (23’)
insistent
El davanter va disposar de dues bones ocasions per desequilibrar el duel.
FERRAN (7’)
estèril
Va entrar per un endollat Raphinha i no va entonar-se en els minuts que va jugar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)