Barça

El protagonista

Marcos Alonso

Per a ‘El Pichón’

Marcos Alonso va ser un dels 11 escollits per Xavi Hernández per disputar un partit dels grans. I el madrileny, que ja va ser convocat en el duel de lliga a Vila-real pocs dies després d’enterrar el seu pare, es va vestir de curt amb la missió de formar parella amb Kounde, aturar Weghorst, un nou pur, i vigilar la velocitat de les bandes amb Rashford per un costat i Jadon Sancho per l’altre, extrems que van molt bé a l’esquena i que, d’entrada, obligarien els dos centrals a oferir cobertura a uns laterals que tindrien una feinada (ahir Araujo i Jordi Alba). Ten Hag va girar la posició entre l’holandès i l’anglès i tot es va desmuntar a poc a poc. Alonso no sabia si anar a buscar Weghorst, que queia a banda, a rebre i a pentinar pilotes, o esperar i controlar en zona. El lateral o carriler reconvertit a central va fer el que va poder i en la segona part, fins i tot, va obrir la llauna en la sortida d’un córner executat per Raphinha, un dels destacats en el partit d’ahir amb l’assistència de l’1-0 i l’autor del 2-2 definitiu. Marcos Alonso va poder rematar amb el cap al segon pal i superar De Gea al pal curt, una rematada de mèrit després de deixar enrere en el desmarcatge Fred. De seguida, l’exjugador del Chelsea va mirar el cel i va dedicar la diana al seu pare, Marcos Alonso Peña, El Pichón, que ja té el primer gol dedicat d’un dels seus fills: “Ha estat un gol especial després d’uns dies complicats per a mi i la meva família. El gol va per ell, pel club i per tothom que m’ha enviat mostres de suport”, va dir a la zona mixta un Marcos Alonso visiblement emocionat que ja ha fet tres gols aquest curs.

Només dos minuts després, Alonso intentaria aturar Rashford en l’acció de l’1-1 fent una bona cursa davant de l’anglès i tapant molt bé l’espai per a una possible rematada creuada, tot i que Ter Stegen es va veure sorprès per l’únic espai que hi havia per introduir la pilota. En ple vendaval dels red devils i ja amb 1-2 al marcador, Xavi va decidir que el madrileny fos un dels tres jugadors substituïts per buscar ordre i tornar a l’origen amb la línia defensiva formada per Kounde, Araujo, Christensen i Balde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona
 

El Chelsea oficialitza el fitxatge de Marc Guiu

Barcelona
 

El Barça amplia el patrocini amb 1XBET fins al 2029

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Bogarde, el guardaespatlles de Palanca

BARCELONA