Barça

Xavi: “Hem lluitat, hem treballat i l’actitud de l’equip ha estat espectacular”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha atès als mitjans de comunicació després de l’empat a 2 contra el Manchester United al Camp Nou. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Ha estat un partit molt igualat. Hem jugat contra un equip molt treballat, físic i que sap competir molt bé. Hem dominat moltes fases del partit. Hi ha hagut ocasions pels dos equips i al final hem tingut la sensació que hem pogut fer el gol de la victòria. Es decidirà tot a Olt Trafford. Hem lluitat, hem treballat i l’actitud de l’equip ha estat espectacular. Anirem a Manchester a intentar superar l’eliminatòria”.

Sortida de pilota

“Ens han apretat molt, és un equip que et guanya molts duels a nivell físic, i en algun moment ens ha costat la sortida de pilota. Però en molts moments ho hem fet bé, hem dominat en camp contrari i hem tingut ocasions. La pressió alta i la pressió post pèrdua també ha estat bona, però al final ells també et compliquen. El Manchester United té bons futbolistes que competeixen bé i insisteixo, hem competit contra un senyor equip”.

Important no perdre

“Nosaltres volíem guanyar el partit. Al final ho hem tingut molt a prop. Una pena. Partit molt igualat, molt intens, d’Europa”.

Lesió de Pedri

“Ha notat una molèstia al quàdriceps i veurem demà amb les proves”.

Canvi de Raphinha

“Sempre els hi dic als jugadors que entenc perfectament que s’enfadin. Jo també moltes vegades m’enfadava quan em canviaven, però jo ho faig pel bé de l’equip i mai per assenyalar a l’equip. Ells ho saben i Raphinha s’ha vingut a disculpar, tot i que no cal. Em sembla molt bé que s’enfadin i que vulguin jugar, que vulguin ser importants i aquesta és l’actitud. Ho veig molt positiu”.

Possible penal no assenyalat

“He anat a parlar amb l’àrbitre per dir-li que el penal era molt clar, que estava fora de posició natural i és claríssim per mi. Ell m’ha dit que el braç estava a prop del cos, però per mi no, és un penal molt clar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)