Barça

Giráldez: “Si pensem que el 0-1 ens serveix, estem equivocats”

El Barça afronta demà la tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea amb un mínim avantatge de l’anada. El tècnic, Jonatan Giráldez, insisteix en què no és un resultat definitiu i en què cal sortir a guanyar des de l’inici. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

En què s’ha insistit?

“Hem de donar continuïtat a les bones sensacions amb pilota i sense pilota. Vam crear ocasions en un camp difícil i vam fer un gran partit defensivament. Hem entrenat pocs dies i la prioritat era recuperar les jugadores i veure què podíem millorar per afrontar el partit de la manera que toca i amb la intenció de guanyar”.

Possible segona final per a ell

“Ho afronto amb il·lusió i ganes. Estem davant d’una molt bona oportunitat per a classificar-nos per a una altra final. Queden 90 minuts i els hem d’afrontar amb el compromís i el treball de saber que no hi ha res fet. Tindrem el suport de l’afició, però haurem de competir i merèixer guanyar”.

Alèxia

“Té opcions d’entrar en la convocatòria. Encara queda l’entrenament d’aquest matí i hem d’esperar. Cal valorar molt bé què hem de fer perquè torni de la millor manera. Esperarem a les sensacions i decidirem. Demano una mica més de paciència”.

“Quan una jugadora rep l’alta és perquè està en condicions de jugar, però tractem d’evitar riscos. Decidirem el que és millor per ella i per a l’equip. No hem d’oblidar que ens juguem la classificació per a una final de la Champions. Tenim opcions que ajudi des de dins o des de fora, però necessitem que tothom vagi en la mateixa direcció”.

“El que puc assegurar és que no prendrem cap risc. El més important és classificar-nos. Per part meva no prendré cap risc i menys amb una jugadora que torna després de tants mesos i en un partit d’aquesta magnitud”.

Preocupa que es doni per fet?

“Mai es pot donar res per suposat. Hem d’entendre que és un partit d’alt nivell i exigència i hem de donar la millor versió. Si vam aconseguir un resultat favorable és perquè vam fer un bon partit i ja està. Ara en tenim un de nou i hem d’afrontar-lo amb la intenció de guanyar. Si pensem que el 0-1 ens serveix, estem equivocats. Hem de tenir la mentalitat suficient”.

Bronze

“És una jugadora important i amb experiència en aquests partits. Les sensacions quan la vam canviar eren bones. Tenia un petit bloqueig al genoll que se li va reproduir en el viatge de tornada. Van fer l’exploració i van decidir que el millor era fer una petita intervenció. Estarà unes poques setmanes de baixa. Tenim jugadores per substituir-la i estar al mateix nivell”.

“Tenim contemplades diverses propostes a nivell posicional. La Marta Torrejón té capacitat per interpretar els espais i ens ajudarà”.

El Chelsea

“En l’anada van tenir moments de pressió i d’altres a l’expectativa. Estem preparades per a les dues versions i per practicar un joc més directe o més associatiu. Necessitarem les dues”.

La concentració

“El focus depèn de tu. Com a entrenador he fet zero menció al partit de diumenge i a una hipotètica final. Com afrontem el partit de demà depèn de nosaltres. Si no sortim amb l’actitud adequada, el resultat de l’anada no serà suficient”.

“No contemplem l’eliminació. Quan tens tants pocs dies, has d’anar encaminat en com motivar. Afrontem el partit amb optimisme perquè és el camí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)