Barça

Homenatge a les pioneres

Nouequipament. El Barça presenta la samarreta per a la temporada 23/24, inspirada en la penya blaugrana femenina de l’any 1971 que va disputar el primer partit de dones al Camp Nou

Sembla que enguany no es repetiran les sensacions negatives que sorgeixen cada estiu quan el Barça desvela el nou equipament per a la pròxima temporada, i és que la samarreta pensada per al curs 23/24 ha tingut, a priori, una bona acollida entre els seguidors culers. L’entitat blaugrana va presentar ahir la indumentària que lluirà tant l’equip masculí a Montjuïc com el femení al Johan Cruyff, amb una clara picada d’ullet al futbol femení, ja que, per primera vegada, la samarreta està inspirada en elles, fet que es fa evident a través del dibuix d’un rombe imprès sobre de l’escut del FC Barcelona. Aquesta figura geomètrica és el símbol que representa la primera penya blaugrana femenina que va jugar un partit al Camp Nou, l’any 1971, però no s’observa a simple vista, sinó que cal moure la tela fins que la llum permeti el seu reflex.

A part d’aquest homenatge, la samarreta de la nova temporada està dissenyada a partir de tres franges blaves i dues de granes, color que també apareix a les mànigues. Les bandes amples, però, no estan dividides per línies rectes, sinó que fan una ziga-zaga. A la part frontal, apareix el logotip del principal patrocinador del Barça, Spotify, i a la màniga del masculí hi ha la marca Ambilight TV, mentre que a la del femení hi ha serigrafiada Bimbo. El logotip de l’agència de l’ONU per als refugiats, UNHCR/ACNUR continua apareixent en la part posterior, sota el dorsal.

Així com en els darrers anys, el Barça ha creat juntament amb la multinacional Nike dues versions de la samarreta, que ja es poden adquirir a les botigues físiques i en línia del club. La que vestiran els jugadors i les jugadores està confeccionada amb una tela molt prima, en què els punts de transpiració formen una sanefa, i costa 150 euros, a més de l’estampació de nom i dorsal, fixada en 25 euros. En canvi, la col·lecció d’aficionat costa 100 euros i té un teixit força més gruixut, tot i que totes dues han estat creades amb una tecnologia puntera alhora que sostenible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)