Barça

“Rubiales? Va ser una imatge desagradable”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’ha mostrat contundent respecte el comportament de Luis Rubiales en la final del mundial i el petó que va fer a Jennifer Hermoso. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades després del Gamper:

Rubiales

“Va ser una imatge desagradable. Com a representant d’una institució tan important com la federació és una imatge que mai s’hauria d’haver produït. Si hi haurà conseqüències o no, no ho sé. Com a Jonatan, quan passen coses fora de lloc s’ha de valorar, analitzar i prendre decisions. És l’única manera d’avançar”.

“Crec que s’han d’assumir les conseqüències quan un actua. L’immobilisme no forma part d’assumir responsabilitats. Ha de passar alguna cosa, però no soc jo qui ha de decidir. Tinc la meva opinió. Els organismes competents són els que han de prendre la decisió. Hem de tornar a parlar de futbol”.

El conflicte de les 15 dins del vestidor

“La sensació que hem tingut amb les que s’han quedat aquí és que ha estat de les millors pretemporades que han fet des que estic aquí. El nivell que estan mostrant Patri, Pina i Mapi és molt alt. La meva responsabilitat és aprofitar les seves característiques perquè ajudin a nivell esportiu. Si això afecta i no estan al millor nivell, ja en parlarem. Però la sensació és molt bona”.

El partit

“Em quedo amb moltes coses. M’ha agradat molt el partit. Estem a la tercera setmana de pretemporada, però estem a un bon punt a nivell de ritme. També em quedo amb la maduresa de les jugadores que han entrat a la segona part i que seran importants”.

Mercat

“Geyse volia sortir. El mercat funciona d’aquesta manera. Si una jugadora té intenció de sortir i un equip arriba a un acord amb el club, passen aquestes coses. Hi ha coses que no sabeu, però has de prendre decisions que poden ajudar a la planificació. Les hem pres pensant en el que és millor per a l’equip des del punt de vista esportiu”.

“La plantilla no està tancada. Hi ha dies per poder fer algun canvi”.

La porteria

“La que estigui millor per competir, jugarà. Cata ha fet molt bon mundial. Veurem quine sensacions tenim als entrenaments”.

Gira a Mèxic

“L’Alèxia s’incorporarà un dia més tard de forma voluntària. És l’única de les dotze que van acabar més tard el mundial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)