Barça

És oficial: Alexia renova fins al 2026

Una de les notícies més esperades per als barcelonistes ja és una realitat, i ho és a tan sols quatre dies del partit més important de la temporada. Alexia Putellas continuarà lligada al Barça durant dos anys més, fins al 2026, amb opció a una tercera temporada. La capitana acabava contracte aquest 30 de juny i les negociacions feia temps que estaven en marxa, amb ultimàtum de club inclòs a finals d’any que va refredar la situació. De fet, la lesió del novembre, va frenar les converses per tal que la jugadora, que sempre ha mostrat el seu desig de quedar-se, se centrés a recuperar-se al 100%. Finalment, les negociacions han arribat a bon port i la història d’amor entre el Barça i Alexia continuarà escrivint-se.

Alexia, que dissabte va convertir-se en la futbolista amb més títols amb el Barça, 29, vol ampliar el seu palmarès amb la Champions. Guanyar dissabte a l’Olympique de Lió seria la cirereta a la setmana. La capitana i màxima golejadora de la història de l’equip, ha segellat la renovació al costat del president, Joan Laporta, i del directiu del femení, Xavi Puig.

Mariona Caldentey i Lucy Bronze són les úniques jugadores que acaben contracte aquest curs i no han renovat. El seu futur és més fora que dins del club blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)