Barça

“Marxo satisfet; he donat el cent per cent”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, va mostrar la seva satisfacció pel triomf contra el Lió i la consecució d’un nou títol i va reivindicar la mentalitat de les jugadores. “Era l’únic equip que ens faltava per guanyar. Recordo la meva primera temporada com a entrenador, vam perdre 3-2 en un amistós i ens va enfadar. Per tot el context, estic content, sobretot sent l’última final. Al desembre es va dir que el rendiment aniria cap avall i s’ha demostrat el contrari. S’ha mantingut l’esperit competitiu”, va afirmar.

Ara bé, el tècnic no va voler parlar d’un nou cicle en el món del futbol. “El futbol és present i som els millors d’Europa. La mentalitat de cada temporada ha de ser la mateixa. Les estadístiques aporten poc. Ens hem centrat en el dia a dia i en allò que depèn de nosaltres. És moment de gaudir. El llegat que deixi al Barça amb els anys es posarà en context. Ara toca celebrar-ho”. Finalment, va assegurar que tancarà l’etapa al Barça tranquil i satisfet. “Hem fet una temporada perfecta. Hem guanyat els quatre títols de forma merescuda. Hem estat superiors en tots els partits. Són moltes hores de feina. He donat el cent per cent. M’he buidat pel club i he fet el possible per aportar el meu granet de sorra.”

ÚLTIM ANY

“Al desembre es va dir que el nostre rendiment baixaria, i ha estat al contrari”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)