Barça

“La victòria del joc”, destaca la premsa francesa

‘L'Équip' qualifica Iniesta de “passador de somni” i destaca que en la semifinals de la Champions es va imposar el joc davant el Reial Madrid

‘La Gazzetta dello Sport' ja dóna per feta la victòria blaugrana a la final de la Champions

La premsa internacional es rendeix al joc del Barça i destaca la merescuda victòria dels de Guardiola davant el Reial Madrid, assegurant en molts casos que no hi va haver “miracle” i que va guanyar “el joc”. La premsa italiana lloa Iniesta, Messi i Xavi, mentre que la italiana ja donen per fet la victòria del Barça a la final de la Champions perquè els considera els millors.

La premsa francesa aplaudeix l'estil de joc del Barça i parla de la polèmica decisió arbitral que va anul·lar el gol a Higuaín. Així L'Équipe titula l'informació sobre el partit com La victòria del joc, que il·lustra amb una fotografia de Messi. En la crònica de la semifinals de la Champions, el diari francès assegura que no hi va haver “miracle” per al Reial Madrid i qualifica al migcampista Iniesta de “passador de somni”. De fet, assegura que el de Fuentealbilla, “que al costat de Xavi i Messi formen la Santa Trinitat del joc del Barça”, va utilitzar una “tècnica de somni” per assistir a Pedro en el gol del Barça, per la qual el jugador rep un 8 sobre 10 en la puntuació que L'Équipe fa dels jugadors, en què dóna una nota global de 6,18 per al Barça davant el 4,81 que atorga al Reial Madrid.

El diari també parla de la polèmica arbitral sobre una falta de Cristiano Ronaldo i considera que el col·legiat hauria d'haver “assenyalat almenys la primera falta sobre Ronaldo” i no sancionar la que aquest va provocar sobre Mascherano en caure.

El diari Le Parisien assegura que el Barça no va “tremolar” i com “estava previst” va disputarà la final de la Champions. El rotatiu assegura que els madrilenys van “resistir gràcies a les parades de Casillas”, que qualifiquen “d'excepcional contra Messi i Villa”. Aquest diari considera que es va “invalidar” un gol a Higuaín “després d'una falta imaginària”.

Le Figaro també parla, com la resta de diaris francesos del retorn d'Abidal, i titula El Barça va martiritzar el Reial Madrid.. Aquest diari va veure un Madrid “diferent però finalment poc convincent”.

‘Ciao Mourinho'


La prems italiana destaca també el joc del Barça i, fins i tot, ja els consideren els guanyadors de la final de la Champions. Ciao Mourinho i El Barça a la final són els titulars de La Gazzetta dello Sport i el Corriere dello Sport. Pel primer rotatiu a la final de la Champions hi anirà “el millor equip, per com va buscar guanyar la setmana passada i per com va merèixer guanyar ahir”. De fet, La Gazzetta dello Sport ja dóna per campió de la màxima competició europeu al club català. “Guanyarà una altra vegada, probablement contra el Manchester United, a qui ja va guanyar fa dos anys a Roma”, remarca.

Per la seva banda, el Corriere dello Sport considera que els jugadors del Barça són “simplement els millors” i compara el bon joc dels de Guardiola amb la fórmula secreta de la Coca-Cola.

Els diaris italians destaquen que l'empat d'ahir al Camp Nou és enganyós perquè el Barça va ser “superior” al Reial Madrid durant tot el partit.

Sobre el polèmic gol anul·lat a Higuaín, els dos esportius italians consideren que l'àrbitre va actuar bé perquè Cristiano Ronaldo va cometre la falta sobre Mascherano, tot i que també puntualitzen que primer va ser Piqué el qui va cometre la falta.

El diari generalista La Repubblica remarca “l'himne a la glòria” que va suposar el joc dels blaugrana i assegura que ahir es va imposar “el Bé sobre el Mal”. “No hi ha final per aquells pèrfids del Reial, musculosos, rondinaires, tancats en el mal humor que crea la impotència, inspirat pel sinistre Mourinho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)