Barça

Zapatero fa broma amb un madridista: “Cal assumir els resultats”

En declaracions als periodistes als passadissos del Congrés s'ha mostrat content pel resultat del partit

“Serem a Wembley”, respon a un periodista seguidor del Reial Madrid que ha al·ludit a l'arbitratge

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha mostrat aquest dimecres feliç després de l'empat (1-1) del FC Barcelona davant del Reial Madrid en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, que va classificar els blaugrana per a la final de Wembley. De fet, fins i tot ha fet broma amb algun madridista al passadís del Congrés: “Cal assumir els resultats”.

Després de participar al ple de control al govern espanyol a la cambra baixa, Zapatero ha respost als periodistes amb un lacònic “sí” a la pregunta de si estava content amb el resultat del clàssic.

El cap de l'executiu de l'Estat només ha contestat a aquesta pregunta i, en canvi, ha callat quan se li ha preguntat sobre què espera que decideixi el Tribunal Constitucional (TC) respecte a les llistes de Bildu, la coalició formada per Eusko Alkartasuna (EA) i Alternatiba, integrada per independents abertzales.

Abans de passar pel davant de les càmeres de televisió, Zapatero s'ha aturat un momentet per parlar en to distès amb un periodista seguidor del Reial Madrid i li ha dit que “cal assumir els resultats”.

El madridista ha al·ludit a un suposat arbitratge a favor del Barça, tot recordant Mister Ellis, l'àrbitre anglès que els madridistes acusen d'haver-los robat la copa el 1961. Zapatero ha replicat: “Però serem a Wembley”, l'estadi londinenc on el Barça jugarà la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)