FEB

El Bàsquet Girona guanya i acaricia la final de Copa

Bàsquet. LEB Plata. Segona meitat notable dels de Formento, amb un Víctor Moreno espectacular (23 punts, amb cinc triples)

La Copa a tocar. I és que el triomf d’avui del Bàsquet Girona per 84-62 davant el Pardinyes val triple: recupera sensacions després de la derrota a Múrcia, apropa als de Formento a la final de Copa i serveix també com a revenja davant el Pardinyes després de caure en la semifinal de la lliga catalana a Fontajau.

I això que els locals han patit al primer quart, tot i el bon to inicial d’un gran Dijkstra (13 punts al descans). Una esmaixada d’ell ha posat un 16-15, neutralitzat per un 0-8. Un triple final de Moreno, el millor, ha tancat el primer quart amb un negatiu 19-23. Al segon el Bàsquet Girona s’ha mantingut competitiu en un partit igualat. Un altre triple de l’aler ha posat un 28-25, replicat de nou pel Pardinyes amb un 0-7 (28-32). El 40-42 del descans, amb un gran Lobaco a la recta final, ha deixat tot obert.

A la represa ha arribat el millor joc gironí. Un 11-0 de sortida, amb Sàbat dirigint amb encert i anotant, ha donat la iniciativa als d’Àlex Formento. Sevillano també ha aportat a la recta final del tercer quart per arribar al tram final amb un esperançador i treballat 64-52. A partir d’aquí, Sàbat des del tir lliure ha sabut negociar el marge i tancar un gran triomf, que retorna les bones sensacions al vestidor del Bàsquet Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)